vrijdag 8 februari 2008

Nieuw bestuur Jong VLD Staden

Gisteren werden op de ledenvergadering van Jong VLD Staden de resultaten van de voorzitter en bestuursverkiezingen bekendgemaakt. Op zich verandert er niet zoveel, en de uitkomst was dan ook op voorhand wat te voorspellen. Bart Bostoen is verkozen voor een tweede termijn als voorzitter. Bart was de enige kandidaat voor het voorzitterschap en haalde 100% van de stemmen binnen. Die avond werden ook de bestuursfuncties herverdeeld. Tine Dekonynck blijft ondervoorzitter, Sofie Claeys blijft ook op post als secretaris, Francesco Vanderjeugd behoudt zijn functie als penningmeester en ook ikzelf behoudt dezelfde functie als in de vorige termijn, namelijk Public Relations. Eén persoon verliet het bestuur: Virginie Debackere. Ze kan haar studies en haar werk niet meer ten volle combineren met Jong VLD en ze heeft dan ook besloten om uit het bestuur te stappen. Toch blijft ze betrokken bij Jong VLD Staden als lid. We mogen dan weer wel een nieuw bestuurslid verwelkomen: Willem Coppenolle. Willem wordt politiek Secretaris en die functie zal hem zeker goed liggen. Met 5 jaar rechten achter de boeg en een politieke 'training' in LVSV Leuven bezit hij een sterke ideologische achtergrond. Wij zijn dan ook verheugd dat Willem ons komt vervoegen. Met verder nog onze recent benoemde erevoorzitter Joeri Deprez en erebestuurslid Bart Vangheluwe in het team kunnen we weer twee jaar op volle snelheid werken.

Het vorige bestuur tijdens het vijfjarig bestaan: Virginie Debackere, Bart Vangheluwe, Tine Dekonynck, Joeri Deprez, Francesco Vanderjeugd, Bart Bostoen, Sofie Claeys en ikzelf.


Willem Coppenolle, onze nieuwe politiek Secretaris in actie. Zouden we uit deze foto al wat van zijn ideologie kunnen ontleden?

Gisterenavond werd ook de kalender van het nieuwe werkjaar vastgelegd. Enkele data en actviteiten zijn echter nog onder voorbehoud.

22 Februari: Carnavalsparty: thema regeringsvorming

18 April: Rendez Vous met Louis Bril

10 Mei: Bowling

27 Juli: Westrozebeke binnenstebuiten

24 Augustus: Uitstap naar Blankenberge

20 September: Ribbetjesfestijn

Oktober: Debat

November: Sinterklaasactiviteit

December: Kerstmarkt

Geen opmerkingen: